Forestil dig, at du kan styre Guillermo Del Toro. Du står ved en lille tunnel, og ovenover dig kører der store tanks forbi. De er indsmurt, i noget der ligner monsterindvolde. Du flygter. I hånden har du en lille baby i en glasbeholder. Inde i tunellen ser du Mads Mikkelsen. Desværre den onde variant af ham, vi kender fra Hollywood.

Det scenarie kan blive virkeligt i det nye spil: Death Stranding.

Skaberen bag er japaneren Video Kojima. Han er primært kendt for Metal Gear Solid serien, hvor han har høstet meget ros. Men nu har han afsløret film fra hans nye værk

I filmen får vi introduceret to hovedkarakterer i spillet nemlig Mads Mikkelsen og Guillermo Del Toro (Instruktøren af bla. Pans Labyrint). Udfra traileren ligner det et spil, der har en uhyggelig undertone, og det er ikke første gang, Hideo prøver kræfter med den genre.

Tidligere ramte minispillet “P.T” Playstation store som en gratis demo. Jeg prøvede det – og for dælen det var uhyggeligt. Det skulle fungere som en teaser til spillet “Sillent Hills”, der desværre ikke blev udgivet.

Videoen med Mads Mikkelsen er ikke den første teaser. Tidligere er der blevet lagt et klip op, hvor man ser en anden af hovedkaraktererne: Norman Reedus. Ham den seje bueskytte fra The Walking Dead. Han ligger nøgen. Ved siden af ham ligger en baby, der er forbundet til ham.

Kameraet panorerer op, og viser et hav fuld af døde dyr. Creepy stuff.

Hvad spillet helt præcist går ud på, vides ikke endnu. Der er heller ikke kommet en release-date, men rygterne går på mere information i slutningen af 2017.

Der er heller ikke blevet vist nogen gameplay klip, men Hideo Kojima har foralt, at det bliver et RPG spil, der kommer til at sprænge rammerne for gaming.

Vi glæder os.

About The Author

Related Posts

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.