Netflix er virkelig begyndt at være en dominerende spiller på film- og serie markedet. Ikke nok med den enorme succes som streamingtjeneste, så producerer de flere og flere udsendelser selv.

Stranger Things, House of Card og Narcos er alle roste serier – og de er alle udgivet af Netflix selv. Det ser dog ikke ud til, at de har tænkt sig at stoppe her. Nu udvider de nemlig portefolien med endnu en Tv-serie. Det drejer sig om “Shimmer Lake”.

Shimmer Lake blev annonceret for et års tid siden, og har derefter været lidt i stilstand. Men nu har Netflix valgt at købe serien, der er skabt af Oren Uziel. Uziel er en helt ny mand på instruktørscenen. Han har dog tidligere skrevet manuskript til 22 Jump Street.

Vi har at gøre med en drama/mystery serie, der handler om den lokale sherif Zeke Sikes. Sikes bliver sat til at opklare en bankrøversag. Det viser sig, det ikke er helt ligetil. Historien skiller sig ud ved at blive fortalt baglæns

Hvert afsnit viser en dag af gangen. Men den starter med den sidste dag, og tager os derfra med til begyndelsen. Har man set Christopher Nolans anmelderroste Memento, ved man, at denne fortællerform er enormt pirrende.

I hovedrollen er Benjamin Walker, hvis største rolle har været som Abraham Lincoln i filmen hvor Lincoln jagter vampyrer. Han er derudover med i “In the Heart of the Sea.” Overfor ham skal den mexicanske Stephanie Sigman optræde. Hun er tidligere kendt for Narcos og Spectre.

Hvornår serien får premiere vides ikke. Men vi følger udviklingen spændt.

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.