Verdens værste superhelt er tilbage. Navnet er Deadpool, og han spilles af Ryan Reynolds.

Vi drukner efterhånden i superhelte film, og det kan være svært at overskue de nye titler – der ofte handler om det samme, blot med forskellige helte. Men her fik Deadpool stor succes, ved at skille sig ud. Filmen er på mange måder en “Anti-superhelte film,” der tager tykt pis på alle de andre film fra Marvel og lignende.

Der er ikke lang tid siden at den første film udkom – men allerede nu får vi en lille teaser til Deadpool 2, der udkommer i 2018.

Der er ikke kommet meget information ud omkring filmen. Men vi ved, det er en ny instruktør, der skal skabe den. Han hedder David Leitch, og han er forholdvis ny i gamet. Han er i hvert fald kun noteret for, at have hjulpet med at lave filmen John Wick. Men udfra den nye teaser ser det  ud til, at han fanger stemningen fra 1’eren perfekt.

Se den her:

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.