I december får vi igen fornøjelsen af en ny Star Wars film. Vi har kigget lidt på, hvorfor du skal glæde dig, og hvad den måske kommer til at handle om.

Vi ved, den kommer til at få en fantastisk atmosfære, for instruktøren Rian Johnson brugte 6 uger på Skywalker Ranch for at finde den perfekte stemning til den nye film. Så George Lucas’ efterfølger vil uden tvivl føre filmen et smukt sted hen.

Så man kan allerede begynde at glæde sig til den 14/15 december 2017. Det er nemlig den helt nye Star Wars films planlagte release, og er man en ægte fanatiker glæder man sig specielt til denne film af forskellige årsager:

Historien op til den ottende Star Wars film

For lige at brushe op på hele historikken, så er scenariet det fra den tidligere film: The Force Awakens, at karakteren Rey sporede Luke Skywalker til en fjern planet.

Der er med denne film lagt op til en anderledes kurs. Her kommer lidt rygter og måske, måske ikke en smule spoilers:

Starter med 99% sikkerhed i samme scene som The Force Awakens sluttede i. Rian Johnson har selv udtalt, at det bliver en realitet. Men der kan ske meget i klipperummet. Scenerne er dog filmet med flotte Daisy Ridley.

Fokuserer på nye karakterer, hvor tidligere film har været ”for fans”, går rygterne at The Last Jedi Episode 8 i stedet kommer til at fokusere mere på enkelte karakterer. Du går dog ikke glip af klassikerne som R2-D2, Chewbacca og C-3PO.

Luke Skywalker bliver en sludrechatol: Mark Hamill fortalte messedeltagere tilbage i Januar, at de kunne se frem til at høre hans stemme meget mere i den nye film. Han udtalte også, at Rian Johnsons skriptede dialoger ville få én til at glemme; ’May the force be with you’. Det ser vi frem til. Den er måske også ved at være en smule gammel den sætning?

Flashbacks. Flashbacks. Flashbacks. Et af de rygter, som sviger utrolig meget, er, at den nye film kommer til at indeholde flashbacks en mas. Rygterne er dog dannet på baggrund af casting, ’on site’ opdagelser og leakede dokumenter. Et af de mere håndfaste beviser var et par fanatiske fans, der havde sneget sig tæt på en scene og set børn blive castet til at spille en ung Skywalker.

Det er svært at forudsige – men én ting er sikkert, det bliver spændende at følge med i og se det endelige resultat.

Skrevet af: Benjamin Jørgensen, Winkwink

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.