Når Northside snart åbner dørene op, vil Ådalen igen blive fyldt op med mennesker. De kommer for at feste, høre musik, drikke og spise god mad. Især maden er i stort fokus på Northside Festival. Derfor vælger vi i en artikel-serie at sætte lidt fokus på nogle af de steder, vi tror, kommer til at lave noget rigtig godt festivalmad.

Igen i år pakker Rodfast Aarhus ingredienserne og drager mod Northside Festival, hvor de byder på tre saftige gourmet-toast.

“Du finder os i det lækre telt med Northsides to bedste barer på hver side. Det er lidt som at være i paradis”, som Rodfast udtrykker det.

Det er ikke for ingenting, at navnet er Rodfast. Det er deres motto, når de tilbereder deres toast: deres råvarer bliver handlet så lokalt som muligt.

“Det handler om lokale råvarer, godt håndværk, simpel mad og lækker smag”, som de selv udtrykker det på deres facebookside.

De lækre toast er lavet på hjemmebagt surdejsbrød, der efter bagning står i op til fire dage, før de serveres. Så du er sikker på, at hver en krumme er sprød.

  • Cowboy-toasten

Deres populære grillede cowboy-toast, der normalt kun fås på restauranten på Samsø, fås i år på pladsen

  • Klassikeren

Du går aldrig galt i byen med den klassiske skinketoast. Ideel til tømmermænd til at pleje dine tømmermænd

  • Vegetaren

Er du ikke til kød, så er vegetar-toasten og det lækre svampekompot perfekt til dig. Og hvis du er til kød, så kan den helt sikkert få dig til at glemme, at den er kødfri.

Som lokalavisen beskrev Rodfast:

“De er sig selv og sætter en ære i, at gæsterne har det rart. Jeg elsker, når tingene er ukomplicerede, og det må man sige, at de er hos Rodfast”

Kan du lide gin?

For 100,- kroner kan du få Gin&Tonic-menuen, hvor du får en toast og kvalitetsalkohol serveret af den eksklusive Njord Gin Club.

Sidste år fik ginfællesskabet pludselig travlt, da det rygtedes, at de var på festivalen, og derfor er deres bar i år lavet dobbelt så stor.

Så smut forbi Rodfast Aarhus og gør noget godt for dine smagsløg!

19022749_419141955139525_761823125_o

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.