Når Northside snart åbner dørene op, vil Ådalen igen blive fyldt op med mennesker. De kommer for at feste, høre musik, drikke og spise god mad. Især maden er i stort fokus på Northside Festival. Derfor vælger vi i en artikel-serie at sætte lidt fokus på nogle af de steder, vi tror, kommer til at lave noget rigtig godt festivalmad.

Normalt finder man SåRT i Jægergaardsgade, Aarhus. Her laver de mad med hjertet. De eksperimenterer og sætter alle kræfter ind for, at give aarhusianerne en god og spændende madoplevelse.

I deres restaurant har de forskellige retter som charcuterie, friske pasta, kødretter og fisk. Deres menu er enormt varierende, og svinger alt efter råvarer og humør.

Derudover har de også en delikatesse afdeling, hvor du kan få lækre ting med hjem til køleskabet. Her har de skinker fra fritgående økogrise og en masse spændende oste.

På Northside har de slået deres madbod op nær Blue Stage. Så det er det perfekte pitstop, hvis du er på vej hen for at stå i kø til en af de næste koncerter. Og du vil helt sikkert blive fristet, for duften fra deres madbod spreder sig i området.

I deres bod kan du få klassisk tømmermænds natmad i form af shawarma. Det er dog ikke den shawarma, du kender nede fra byen af. Der er blevet leget med retten, og nye komponenter danner rammen for den.

Det er en shawarma med fårekød fra Troldegården. Derudover har de også en vegetarisk rulle med hjemmelavede quinoafalafler. Brødet er friskrullet. Foruden får eller quinoa er der fermenteret sauerkraut og hjemmelavet gedeyoghurt.

Vi var nede forbi og købe en af deres shawarmaer i går, og den var rigtig godt. Man skal dog være opmærksom på, at det er koriander i den. Jeg er heldigvis vild med det – men det er noget, der altid deler vandende.

Sammensætningen af smage var rigtig lækker – og i sær brødet stod skarpt. Man kunne måske have ønsket lidt mere dressing i.
Men bortset fra det, er det helt sikkert en anbefaling værd.

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.