For under en måned siden havde Christian Krøj Andersen ingen forventning om at skulle spille på Roskilde Festival. Men efter en energifyldt optræden til Distortion var aftalen om en koncert på Dyrskuepladsen pludselig i hus, og den unge vejlenser, der går under kunstnernavnet KRÖJ, giver derfor et skud tropisk house på Zoo Tower ved Dream City denne aften.  Dét – og om fremtiden og holdet bag – har vi taget en snak om.

Hvad forventer du af i aften?

Jeg forventer en vanvittig fest. Der er noget andet ved at spille på de små scener i opvarmingsdagene end på de store. Det glæder jeg mig vildt meget til. Vi har talt med arrangørerne, som også siger, at de små koncerter er rigtigt hyped. Tidspunktet, vi skal på, er også fedt, og fra hver dag, der går, bliver publikummet også bare større og større.

 
Foto: Kristoffer Kristensen

Foto: Kristoffer Kristensen

Hvad kan publikum forvente?

Kommerciel house-musik. Jeg brænder egentlig for lidt hårdere house, men har valgt, at det kommercielle giver mulighed for at komme ud og skaber mere opmærksomhed om musikken. Derfor forsøger jeg også at ramme en god blanding. Når jeg spiller live bliver der også skruet et gear op. Det bliver det også i aften.
 

Hvad byder fremtiden på? 

Musikken er det, jeg brænder for, så jeg vil kæmpe for at gøre det til en levevej. Det er svært at slå igennem som DJ i Danmark, men med vokal på – som med Sofie, der er med i aften – er det nemmere at komme ud over rampen. Lige nu er målet at udgive en række singler – og så må vi se, hvad det kan føre til.  

// Kældersnak dækker Roskilde Festival i samarbejde med Hansens Milkshakebar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.