Mange af de danske festivaler er ved at være ovre, men frygt ej, for du skal ikke rejse langt for at opleve festivalstemning og høre god musik.

Way Out West er en musikfestival i Gøteborg, Sverige, der på mange måder kan sidestilles med Northside Festival i Aarhus. Det er indie-kultur, økologiske veganske retter og naturstemning. Festivalen er placeret i en park, hvilket giver en idyllisk baggrund til musikken.

Way Out West har fire forskellige scener, og der er omkring 25.000 billetkøbere. – nogle af dem er opdelt efter genre. Navnet kommer af Gøteborgs sydvestlige placering. Parken ved navn Slottskogen danner ramme om arrangementet, der både er grønt i omgivelserne men også i tankegangen. Næsten alt maden og emballagen er organisk.

Når man ser musikprogrammet igennem, kan man også godt blive en anelse imponeret. Det rummer nemlig store navne, som ingen af de danske festivaler har kunnet tiltrække: heriblandt den britiske sanger og pianist: Sampha.

Derudover er der andre store navne som: Lana Del Rey, London Grammar, Frank Ocean, The XX, MØ, Ryan Adams, Migos, Vince Staples, Danny Brown og Young Thug. Og det er kun en lille del af deres lineup.

Way Out West har også stort fokus på den elektroniske scene, og vil kunstnere som Cashmere Cat, Diplo, Major Lazor og Fatima Yamaha spille.

Vi glæder os til at opleve den svenske festival, der løber af stablen d. 10-12 august.

Hvis du er blevet nysgerrig, kan du læse mere her: http://www.wayoutwest.se/en/

Fuldt Lineup:

 

 

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.