Vi har tidligere omtalt den svenske festival WayOutWest. Med smukke omgivelser og et fantastisk lineup, kan det næsten kun blive et solidt arrangement. Medmindre vejrguderne kalder efter endnu en gang armageddon-regn. Way out West har fornylig annonceret deres spilleplan, og den må siges at sidde lige i øjet. Der er ikke de store clashes i koncerterne, så det burde være muligt at høre mange af de kunstnere, man gerne vil opleve.
Arrangementet starter torsdag D. 10 august. Angel Olsen, der spillede en fin koncert på Roskilde Festival, går på scenen kl. 15:50. Herfra er dagen spækket med gode navne. Efterfølgende kommer kunstnere som Danny Brown, Flume, Migos, Young Thug og den helt store stjerne: Frank Ocean.
Fredag byder på ligeså interessante navne. Den amerikanske rapper Vince Staples går på kl. 16:20. Herefter er der lagt op til både fest og kæresterier med kunstnerne: Mø, Feist, Ryan Adams, The XX, Major Lazor og Sampha.
Lørdag er festivalens sidste dag, og der er lagt op til en smuk afslutning når Lana Del Rey slutter det hele af kl. 22:40. Inden vi når så langt, venter der koncerter med bla. George Ezra, London Grammar, Cashmere Cat og Fatima Yamaha.
Se hele spilleplanen her: http://www.wayoutwest.se/schema.pdf.
Festivalen foregår i Gøteborg, men det skal du bestemt ikke lade dig afskrække af. Kommer du fra Jylland, afgår der nemlig en færge direkte til Gøteborg fra Frederikshavn. Det er Stenaline, der sejler ruten. Så bliver det vidst ikke meget nemmere. Det tager lidt over tre timer, men færgen er fyldt op med ting at bruge tiden på. Tag f.eks forbi taste-buffeten eller smut en tur ind i deres biograf.
Du kan se en oversigt over færgeafgangene her: https://www.stenaline.dk/vores-ruter/frederikshavn-goteborg

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.