I øjeblikket er vi igang med at få styr på alle mine bedsteforældres gamle møbler. De er kommet på plejehjem, så en stor del af tingene skal gemmes væk. Det er synd at smide gamle skatte ud. Men det kan også være rigtig svært at få plads til tingene, hvis man skal have dem i opbevaring. Derfor gik vi igang med at lede efter det bedste depotrum. Så vi kunne gemme deres ting et sikkert og trygt sted.

Det varede ikke længe, før jeg faldt over depothuset. De har afdelinger mange stedet i DK – heriblandt ved Egå i Aarhus, hvor jeg kommer fra.

De har en helt masse depotrum, hvor man uden bekymringer kan lade sine ting stå. Noget af det, der var vigtigt for os, var, hvorvidt temperaturen var god. Vi har nemlig før prøvet, at tingene begyndte at rådne, fordi der enten var for varmt eller koldt; eller at luftfugtigheden var dårlig. Derfor var det en glædelig overraskelse, da vi fandt ud af, at Depothuset bruger rene rum med en fast temperatur. De holder styr på graderne og luftfugtigheden, og det sikrer, at dine ting forbliver i god stand.

En anden vigtig ting var sikkerheden. Og her ligget Depothuset i top. For det første er området med depoter lukket af. Man kan kun komme derind, hvis man har en adgangskode – og det får man kun, hvis man har et depot. Desuden kan man supplere op med en ekstra hængelås på ens private depot. Vi har før prøvet at have depot i en garage inde i byens centrum, og her kan man nogle gange blive en anelse utryg for ens ting.

Hos Depothuset kører de også med videoovervågning og alarmsystem. Så det er på mange måder umuligt for andre at tilgå dine ting.

Et depot kan være enormt smart, hvis i har nogle møbler, i ikke længere har brug for – men gerne vil gemme til senere brug, og her leverer depothuset et godt arbejde

Se mere her

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.