Den danske vinter begynder snart. Sneen vil falde på vores gade – og de fleste vil mærke kulden krybe ind under tøjet. I Danmark får vi desværre tit meget kolde vintre. Men som det gamle ordsprog siger;

Der findes ikke dårligt vejr – kun dårlig påklædning

Men det kan være dyrt at gå ud og købe en lækker uldtrøje. Og måske er det svært at finde noget, du kan lide. Derfor kan det være en rigtig god ide selv at strikke dig en varm vintertrøje. Eller få nogen til det, hvis du ikke selv er så ferm med strikkepindende.

Der er flere fordele, når du selv skal strikke. Du kan selv bestemme, hvilket garn, du gerne vil have, din trøje skal være lavet af. Du kan altså slippe for billige stoffer som polyester. Og det behøver ikke være dyrt, hvis du findet et garnudsalg

Derudover kan du selv style og bestemme, hvordan du synes din trøje skal se ud. Samtidig kan det være en utrolig hyggelig aktivitet – som passer perfekt til en mørk vinterdag.

For at strikke skal du selvfølgelig have garn. Og her anbefaler jeg unigarn. De har meget forskelligt udsalg garn. Så det er bare med at hoppe ind og tjekke deres store udvalg her:

https://unigarn.dk/udsalg/

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.