År 2017 er slut – og vi går med raske skridt ind i et nyt. Et nyt der forhåbentligt byder på gode og spændende udfordringer. En af de udfordringer som mange unge står over for, er at de skal begynde på en efterskole. De skal i gang med et år fyldt med oplevelser.

Måske vil du selv på efterskole engang – eller også har du børn, der drømmer om det. Det kan være svært at vælge, hvor man vil skrive sig op. Derfor kan man med rette besøge arrangementet “Efterskolernes aften”.

Det er en aften, hvor mange efterskoler åbner op, så man som forældre eller barn kan komme forbi til et kig. Her vil elever og lærere står klar til at svare på spørgsmål og vise deres efterskoler frem med stolthed.

En af de deltagende skoler er Frøslevlejrens Efterskole. De deltog også til efterskolernes aften 2017 – og gentager nu successen.

De byder på spændende linjer som teater, eSport, musik og dans.

Så hop forbi og se, om det er stedet, hvor du eller dit barn skal gå.

Læs mere om efterskolernes aften her

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.